POSTS
7
september 2017
Test 2
PORTFOLIO
SEARCH
SHOP
  • Your Cart Is Empty!
Your address will show here +12 34 56 78
Om My-Marie

My-Marie Ottilia Zerpentine (f. 1995) har skrevet og leget med ord så længe hun kan huske. Hun lærte sig selv at læse i børnehaven. Siden da har hun været en del af litteraturens verden. Hendes forfatterkarriere startede i det simple med små eventyr, som hun læste op for de yngre børn i folkeskolen.

 

Til daglig studerer My-Marie til eventkoordinator ved erhvervsskolen NEXT på Nørrebro. Derudover arbejder hun deltid som kontorassistent ved Gentoftegade Bibliotek. Hun har flere gange undervist i Creative Writing og har tidligere også arbejdet i forlagsbranchen.

 

My-Marie blev første gang udgivet i novelleantologien ”Vi er herinde” (2011) i forbindelse med sit ophold på Brønderslev Forfatterskole. Efterfølgende er hun udkommet i flere tekstsamlinger, hvoraf hun har været med til at udgive to samlinger ved hjælp af Crowdfunding. I 2018 debuterer hun som romanforfatter på forlaget DreamLitt med sin YA-roman, “Under stjernerne”.

 

For My-Marie er skrivning og det at lege med ord hendes frirum. Et af hendes yndlingscitater er: ”I write because nobody listens”.